(Φωτο)-Στην Κάρπαθο για το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός – Ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης

advertisement

Στο νησί της Καρπάθου, έφτασε με το αεροπλάνο της γραμμής την Παρασκευή το βράδυ ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυουργός συναντήθηκε με τη δημοτική αρχή του νησιού και μάλιστα ανακηρύχθηκε και επίτιμος δημότης της Καρπάθου. Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την κοινότητα Ολύμπου.

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να αναχωρήσει από το νησί το απόγευμα της Κυριακής με προορισμό την Αθήνα.

Όπως έχει ανακοινώσει ο δήμος Καρπάθου,  στις 9 το πρωί του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στη διάρκεια της οποίας ο πρωθυπουργός κ. Κ. Μητσοτάκης, θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Καρπάθου.

Ο πρωθυπουργός συνοδεύεται από τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, ενώ τον υποδέχθηκαν στο νησί ο υφυπουργός Τουρισμού Μ. Κόνσολας και οι βουλευτές Δωδεκανήσου Β. Υψηλάντης, Μ. Ιατρίδη και Ι. Παππάς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τοπικοί φορείς σκοπεύουν να ενημερώσουν τον πρωθυπουργό στη διάρκεια της παραμονής τους, για τα ειδικότερα θέματα που αντιμετωπίζει η Κάρπαθος αλλά και τα νησιά, ζητώντας να δρομολογηθούν οι διαδικασίες επίλυσής τους.

karpathos1
karpathos
karpathos2
karpathos3
karpathos4
karpathos6
karpathos5
karpathos7

 

Πηγή: rodiaki.gr – Φωτογραφίες: Καλλίνικος Νικόλαος Μαυρολέων