(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Όμορφη βραδιά με κέφι στα Βαλιμίτικα – Από το Σύλλογο «Αίολος»

Μία μουσική βραδιά που θα θυμούνται για καιρό έζησαν την Κυριακή 28 Ιουλίου όσοι βρέθηκαν στην παραλία Βαλιμιτίκων. Ήταν το ετήσιο… ραντεβού του χαρισματικού καλλιτέχνη Γιάννη Καραμάνου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλιμιτίκων «Αίολο», τους κατοίκους και επισκέπτες των Βαλιμιτίκων, που πλαισιώθηκε από δύο ακόμη αναγνωρισμένους συντελεστές και συνοδεύτηκε από ευχάριστες εκπλήξεις…

Και πώς να μην γεμίσει απ’ άκρη σ’ άκρη η παραλιακή πλατεία όταν κάθε χρόνο ο αειθαλής καλλιτέχνης φροντίζει να γεμίζει όμορφες μουσικές και συναισθήματα του παριστάμενους. Μαζί του φέτος ήταν η καταγόμενη από τα Βαλιμίτικα ερμηνεύτρια Ιώ Νικολάου που καταχειροκροτήθηκε αλλά και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος με το μπουζούκι του που υποστήριξε άψογα το λαϊκό μέρος της βραδιάς.

Με μεγάλη χαρά και οι τρεις τους έδωσαν… πάσα σε ανερχόμενα ταλέντα, σε μικρά παιδιά που έδειξαν να αγαπούν τα μουσική, εντυπωσιάζοντας με τις ερμηνείες τους.
Τους παριστάμενους καλωσόρισε εκ μέρους του Συλλόγου η κ. Ρούλα Ανδρικοπούλου ευχαριστώντας τους καλλιτέχνες για την όμορφη βραδιά που προσέφεραν στηρίζοντας το σύλλογο. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά που κληρώθηκαν πλούσια δώρα.

Η βραδιά κύλησε μέχρι αργά με το κέφι να κορυφώνεται και την πίστα να μην… αδειάζει ούτε λεπτό!