H Μαρέβα απαντά σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις στολές της Λυρικής

Απάντηση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter άφησε υπονοούμενα για τη συνεργασία του οίκου μόδας Zeus+Δione με την Εθνική Λυρική Σκηνή έδωσε η Μαρέβα Γραμπόφκσι-Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η παρουσίαστη των νέων στολών της παιδικής χορωδίας και των ταξιθετών της Λυρικής έγινε είδηση καθώς έχουν την υπογραφή του περίφημου οίκου Zeus+Δione. Όπως είχε ανακοινωθεί μάλιστα η συνεργασία προέκυψε αφού η Λυρική αποδέχθηκε τη χορηγία του οίκου στις αρχές της φετινής χρονιάς.

Το παραπάνω στοιχείο όμως φαίνεται ότι διέφυγε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα ο οποίος σε tweet του έγραψε: «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;».

Απάντώντας η Μαρέβα Γκαραμπόφσκι ανέφερε ότι «Πρόκειται περί χορηγίας και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».