Καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 10χρονου στην Πύλο – Η εξυπνάδα του πιτσιρικά τον γλίτωσε!

Μεσήλικος άνδρας πλησίασε 10χρονο αγόρι και του είπε ότι η μητέρα του έχει τραυματιστεί και ότι πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο

Μια περίεργη και ανησυχητική καταγγελία έκανε το βράδυ της Τρίτης μια οικογένεια στην Πύλο, όταν το 10χρονο παιδί τους εξιστόρησε ότι κάποιος προσπάθησε να το πάρει μαζί του, όπως γράφει σήμερα η ιστοσελίδα tharrosnews.gr.

Σύμφωνα με την περιγραφή του παιδιού στη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στο μόλο της Πύλου, περίπου στις 10.00 το βράδυ, τον πλησίασε ένα άντρας μέσης ηλικίας (τον περιγράφει μαυροφορεμένο). Αυτός του είπε ότι η μητέρα του τραυματίσθηκε σε τροχαίο και πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο, όπου την έχουν πάει.

Ευτυχώς, το παιδί, γνωρίζοντας ότι η μητέρα του είναι λίγα μέτρα πιο πέρα, πήγε και τη βρήκε.

Για το περιστατικό η μητέρα του παιδιού ενημέρωσε προφορικά το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε την ιστοσελίδα tharrosnews.gr ο κ. Καφαντάρης, στο σημείο που περιγράφει το παιδί ότι συνέβη το περιστατικό έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν κάμερεςπαρακολούθησης, οι οποίες θα εξετασθούν.

Πηγή: Tharrosnews.gr

advertisement