Ευθύνη αναλογεί στον δήμαρχο για τη δυσάρεστη κατάσταση

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός &  Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, συμμετείχε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής, Άγιος Νικόλαος.

 

Πραγματοποιήθηκε από το Δ.Σ. του Συλλόγου Αλυκής με ανάρτηση μαύρων σημαιών στις εγκαταστάσεις της Γαλάζιας Σημαίας στην Αλυκή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιπτώσεις που έχει η ανεξέλεγκτη συγκέντρωση σκουπιδιών  στην Παραλία, με αποτέλεσμα την απόσυρση της Γαλάζιας Σημαίας, παρόλο που τα νερά είναι πεντακάθαρα.

 

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, κα. Χρονοπούλου Μαίρη σε τηλεοπτικό δίκτυο που μετέδωσε ζωντανά την διαμαρτυρία του Συλλόγου Αλυκής, ανέφερε την δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει η περιοχή της Αιγιάλειας, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και εν μέσω τουριστικής αιχμής, με αποτέλεσμα την δυσφορία των επισκεπτών και την φυγή τους από την περιοχή.

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ευθύνη που αναλογεί στον κύριο Δήμαρχο για όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση, η οποία βρίσκεται εκτός ελέγχου  και τον κάλεσε ακόμα μία φορά να πράξει το αυτονόητο, αφού οι Δημότες της Αιγιαλείας δεν φταίνε να αναπνέουν βρώμικο αέρα, να κυκλοφορούν ανάμεσα σε τρωκτικά και να φοβούνται για την υγεία την δική τους και των παιδιών τους.

 

Με  Εκτίμηση

 

Η Πρόεδρος

Μαρία Χρονοπούλου