ΠΑΤΡΑ: Σε ετοιμότητα, με ειδικά μέτρα η ΕΛ.ΑΣ για ενδεχόμενο εκδικητικών αντιποίνων – Ανησυχία στον απόηχο της υπόθεσης Κορκονέα!

Η αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., για το ενδεχόμενο εκδικητικών αντιποίνων, γι αυτό και υπάρχει  επαγρύπνηση όπως και αυξημένα μέτρα στην  τοπική αστυνομία της Πάτρας.

Ήδη, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκδώσει διαταγές προς το αστυνομικό προσωπικό, οι οποίες εφιστούν προσοχή και εγρήγορση, για την αποτροπή ενδεχόμενων καταδρομικών, ακόμη και τρομοκρατικών επιθέσεων, στα αστυνομικά τμήματα, μετά την αποφυλάκιση του Κορκονέα. Επιπλέον, έχουν δοθεί διαταγές για περιπολίες και στατικές αστυνομικές δυνάμεις φύλαξης στόχων.

Μετά το «σπάσιμο» των ισοβίων του Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου βγήκε από τις φυλακές Δομοκού το απόγευμα της Τρίτης. Στον Κορκονέα αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και από νωρίς το πρωί της Τρίτης κινήθηκαν οι διαδικασίες προκειμένου να εκδοθεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας απόσπασμα της απόφασης, το οποίο επιδόθηκε στη διοίκηση των φυλακών και στη συνέχεια προχώρησε η αποφυλάκισή του.