Η δημοτική αρχή να μην προκαταλαμβάνει με τη στάση της τη βούληση της πόλης

H παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, καλεί τον δήμαρχο Πατρέων να φέρει το θέμα του φυσικού αερίου στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η δημοτική αρχή της Πάτρας έσπευσε να πάρει θέση για το ζήτημα χωροθέτησης της εγκατάστασης μονάδας Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ – LNG) στο λιμάνι της πόλης μας, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην εγκατάσταση της μονάδας.

Επειδή η έλευση του φυσικού αερίου (είτε με τη μορφή αυτής της μονάδας που αφορά την τροφοδοσία του λιμανιού, είτε- πολύ περισσότερο- με τη μορφή που θα επιλεγεί για να καλύψει τις ανάγκες των νοικοκυριών, των λαϊκών στρωμάτων, των επαγγελματιών και των βιομηχανιών), είναι καίριας σημασίας για την Πάτρα, καλό θα ήταν η δημοτική αρχή να μην προκαταλαμβάνει με τη στάση της τη βούληση της πόλης, αλλά να μεριμνήσει ώστε να έρθει το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Πελετίδη να φέρει το θέμα της εγκατάστασης μονάδας Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει τον Σεπτέμβριο με τη νέα του σύνθεση, όπως τον καλούμε να κάνει το ίδιο και με όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το μέλλον της Πάτρας.