Γιάννα Αγγελοπούλου: Επικεφαλής επιτροπής για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821

Επικεφαλής στην Επιτροπή για τη συμπλήρωση 200 ετών από την επανάσταση του 1821 θα είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση από το Μαξίμου “η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό επικεφαλής της επιτροπής «Ελλάδα 2021». Την απόφασή του το 2021 να είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος, υλοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναθέτοντας στην κ. Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση”. Στην συνάντηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης, έγινε μια πρώτη συζήτηση “για τους στόχους αυτής της επετείου – ορόσημο για τους Έλληνες, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στην χώρα να ξανασυστηθεί στη διεθνή κοινότητα μετά την πολυετή κρίση” προσθέτει το Μαξίμου.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, “το 2021 θα είναι μια χρόνια που όλοι οι Ελληνες θα γιορτάσουμε μαζί και ενωμένοι τα 200 χρόνια ελευθερίας του ελληνικού κράτους, με υπερηφάνεια για το παρελθόν μας και αυτοπεποίθηση για το μέλλον μας”.

Αγγελοπούλου: Όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο

Η κ. Αγγελοπούλου ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό “για την εμπιστοσύνη και την τιμή να μου αναθέσει την ευθύνη μιας τόσο σημαντικής για τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα υπόθεση. Ολοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο”.