Για Παράκτιους Αγώνες: Και αυτό το γεγονός δεν αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα σημασία

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σύσκεψη, που έγινε το βράδυ της Κυριακής, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, η γιατρός και πολιτευτής της ΝΔ Ασπασία Ρηγοπούλου σχολίασε:

«Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι τους αγώνες είναι ελάχιστος. Δυστυχώς και αυτό το γεγονός η περιοχή μας δεν το αντιμετώπισε με τη δέουσα σημασία. Δεν το εκμεταλλεύτηκε ως μία καλή ευκαιρία ώστε η Πάτρα να αποκτήσει αθλητικές δομές και η πόλη να προετοιμαστεί κατάλληλα για την υποδοχή των αποστολών.

Έστω και τώρα όμως πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του κ. Αυγενάκη και η περιοχή μας να αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες θα πρέπει να αποτελέσουν μία μεγάλη γιορτή για την πόλη με οικοδεσπότες όλους τους πολίτες. Η Οργανωτική Επιτροπή, ο Δήμος, η Περιφέρεια, οι επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς της περιοχής στο πλαίσιο μιας αγαστής συνεργασίας και συνεννόησης να πράξουν τα δέοντα και να εμπνεύσουν όλους εμάς τους πολίτες ώστε να εργαστούμε από κοινού και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι μία ευκαιρία να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας να ετοιμάσουμε προγράμματα πολιτιστικά που θα δώσουν τη δυνατότητα γνωριμίας των ξένων επισκεπτών μας, με τον πλούτο της πόλης μας. Μουσείο, αρχαιολογικοί χώροι, Αχάια Κλάους, ιερά προσκυνήματα, μουσικά σύνολα θα πρέπει όλα να ενταχτούν σ’ ένα πρόγραμμα δράσεων που θα επιφυλάξει μοναδικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας. Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες πρέπει να γίνουν υπόθεση όλης της πόλης».