Ξεκίνησαν με την Εθνική μπάσκετ και οι αδελφοί Αντετοκούνμπο, Πρίντεζης, Σλούκας

Με νέα πρόσωπα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Κώστας Αντετοκούνμπο μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ άμεσα αναμένεται και ο Νικ Καλάθης για να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
«Με 16 παίκτες συνεχίζεται από σήμερα το πρωί η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών εν όψει του Παγκοσμίου κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9).

Στην ομάδα ενσωματώθηκαν οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Κώστας Αντετοκούνμπο και αναμένεται ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ολοκληρώνει την άδειά του και ταξιδεύει από τις ΗΠΑ.

Ο προπονητής της Εθνικής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανέλυσε στους παίκτες το προπονητικό πρόγραμμα και τους στόχους που υπάρχουν στο διάστημα μέχρι να φτάσει η ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μετά τις πρώτες ημέρες προσαρμογής.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη όπου θα δώσει και τα πρώτα της παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά Aegean (9-11/8).

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (1/8) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και θα υπάρξει η διαθεσιμότητα όλων των μελών της προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ (12 μεσημέρι, Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη – Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, Μεγάλου Χορηγού όλων των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ Αμαλίας 20 & Σουρή 5, Σύνταγμα). Για την εκδήλωση θα υπάρξει και νεότερη ενημέρωση».