Μυστήριο με «ασυνόδευτο μπέργκερ» -Βρέθηκε άθικτο σε δρόμο της Νέας Υόρκη, 2.000 χιλιόμετρα μακριά από το κατάστημα

Η αλήθεια είναι εκεί έξω. Ανδρας βρίσκει άθικτο στο οδόστρωμα συνοικίας της Νέας Υόρκης ένα μπέργκερ που παρασκευάζεται σε αλυσίδα fast food τουλάχιστον 2000 χιλιόμετρα μακριά.

Σ
Πρόκειται για εκείνες τις ιστορίες που κανείς δυσκολεύεται να πιστέψει. Ενας Νεοϋορκέζος περπατούσε αμέριμνος σε δρόμο του Κουίνς το περασμένο Σάββατο, όταν «σκόνταψε» σε ένα “Double-double”, ένα λαχταριστό μπέργκερ της διάσημης αλυσίδας εστιατορίων στην Δυτική Ακτή In & Out. Πριν βιαστείτε να αναρωτηθείτε «ε, και;» πρέπει να γνωρίζετε πως η In & Out διαθέτει καταστήματα μόνο σε έξι Πολιτείες, στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, δηλαδή χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

«Το μπέργκερ έστεκε με κωμικό τρόπο, σαν τέλεια τοποθετημένο στον δρόμο, εντελώς ανέπαφο» λέει ο Λίνκολν Μποέμ που το φωτογράφησε και το ανάρτησε στο Instagram απευθύνοντας την εύλογη απορία του προς την εταιρία. Ο Αμερικανός από τη Σάντα Μόνικα και η γυναίκα του είχαν χρόνο πριν πάρουν το τρένο και θέλησαν να φάνε κάτι σε κοντινό McDonald. Εκεί, λίγο πιο κάτω, συνάντησε τον απρόσμενο επισκέπτη από την Καλιφόρνια.

Θεωρίες συνωμοσίας για το ασυνόδευτο μπέργκερ
«Δεν το αγγίξαμε. Σταματήσαμε για ένα λεπτό, το φωτογραφίσαμε, κοιτάξαμε γύρω μας, αν κανείς άλλος το παρατηρούσε και στη συνέχεια αποχωρήσαμε» λέει ο Μποέμ που ομολόγησε πως πρέπει να έχει απολαύσει τουλάχιστον 1000 τέτοια μπέργκερ στη γενέτειρά του. Γι’ αυτό και δηλώνει βέβαιος πως το μπέργκερ που είδε στον δρόμο ήταν αληθινό και αυθεντικό.

Από τη στιγμή που το «ασυνόδευτο μπέργκερ» πήρε δημοσιότητα, δεκάδες χρήστες έστελναν στον Αμερικανό τη δική τους εκδοχή. Αλλος υποστηρίζει πως κάποιος πολύ πλούσιος αγόρασε καμιά 50αριά από δαύτα και τα… σκόρπισε για πλάκα στη Νέα Υόρκη. Πολλοί σκέφτονται μήπως η κίνηση είναι ένα έξυπνο διαφημιστικό τρικ της εταιρίας, που ενδεχομένως σκοπεύει να επεκταθεί και προς ανατολάς.

Αυτό είναι το διάσημο μπέργκερ που βρέθηκε ξαφνικά στη Νέα Υόρκη
Τι απαντά η ίδια η εταιρία για το «ορφανό» μπέργκερ
Ο αντιπρόεδρος της αλυσίδας πάντως, Ντέμι Γουόρνικ που τοποθετήθηκε για το θέμα, δηλώνει πως η In&Out έχει πλήρη άγνοια για το περιστατικό. «Επειδή τα μπέργκερ μας ψήνονται μόνο νωπά και προς παραγγελία σε έξι πολιτείες, θα χρειάστηκε καλά μελετημένο σχέδιο για το μπέργκερ αυτό να κάνει ένα ταξίδι από την ψησταριά στο Εμπάιρ Στέιτ» σημειώνει ο ίδιος με αρκετή δόση χιούμορ.

Υπάρχει και η εξήγηση που θέλει την εταιρία να αποστέλλει αρκετά από τα καλούδια της σε ιδιωτική εκδήλωση, με ένα από τα μπέργκερ να πέφτει από λάθος στο δρόμο. «Αν και παραμένει μυστήριο πως βρέθηκε το μπέργκερ στο Κουίνς, είμαστε σίγουροι πως κάποιος σπάει πλάκα» είπε κλείνοντας ο κ. Γουόρνικ.
Πηγή: iefimerida.gr