ΑΧΑΪΑ: Οι Ulaloum Street Show Band, σήμερα, στο κέντρο της Ακράτας

Ένα αξέχαστο live με διασκευές για μπάντα πνευστών, γνωστών ροκ και ποπ επιτυχιών και όχι μόνο, παρουσιάζουν οι “Ulaloum Street Show Band”αυτή  την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 10 το βράδυ στην Ακράτα, στην αρχή της οδού Σεραφείμ.

Οι Ulaloum Street Show Band δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2018 στα Καλάβρυτα από τον μαέστρο Γιώργο Μπαμπαράκο και συγκροτείται από νέους μουσικούς των Καλαβρύτων, της Ακράτας και της Αιγείρας. Το καλοκαίρι του 2018 έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο διεθνές φεστιβάλ “Diffwinds” της πόλης Differdange του Λουξεμβούργου, όπου και απέσπασε στο διαγωνιστικό μέρος το πρώτο βραβείο.Τον Δεκέμβριο του 2018 η ομάδα προτάθηκε για βράβευση στην εκδήλωση της Εφημερίδας Πελοπόννησος “Πρόσωπα της Χρονιάς”. Το 2019 το γκρουπ συμμετείχε στην επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού. Η ομάδα έχει ως τώρα παρουσιάσει, με ιδιαίτερη αποδοχή από τον κόσμο, events στους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων (Καλάβρυτα, Πάτρα, Ακράτα, Αθήνα), ενώ πρόσφατα έκανε την πρώτη του δισκογραφική παρουσία με μελοποιημένο ποίημα. Πρόκειται για το “ΠΡΟΣΜΕΝΩ ΠΑΛΙ” του Ναπολέοντος Λαπαθιώτη που ανήκει στην σειρά ποιημάτων που έχει μελοποιήσει ο μαέστρος Γιώργος Μπαμπαράκος και το ερμηνεύει η Μαρία Ρούτση μαζί με την μουσική των Ulaloum.

Τα μέλη της ομάδας είναι: Βουρλιώτης Πρόδρομος, Μίχαλος Δημήτρης (τρομπέτα), Μαντάς Θεόδωρος (φιλικόρνο), Μπαμπαράκου Μυρτώ, Στεφανοπούλου Φωτεινή (Άλτο σαξ), Σπανόπουλος Τιμολέων (Τενόρο σαξ), Ασημακόπουλος Σπύρος (τρομπόνι), Αργάνης Χάρης (Τούμπα), Ασημακόπουλος Χρήστος (Ντράμς).