Έγκλημα στο Περιστέρι: Οι κάμερες κατέγραψαν τη δολοφονία

Νέα στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας για την εν ψυχρώ δολοφονία στο Περιστέρι, σε καφετέρια στην οδό Περικλέους, όπου άγνωστος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες του καταστήματος έχουν καταγράψει όλη την σκηνή και το πρόσωπο του δράστη, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ταυτοποίησης.

“Ηρέμησε, ηρέμησε” είπε ο δράστης στο θύμα πριν σηκωθεί από το τραπέζι. Βγήκε έξω, επέστρεψε με πιστόλι, πυροβόλησε το θύμα δύο φορές πισώπλατα. Η τζαμαρία της καφετέριας κατέρρευσε, πήδηξε μέσα, πυροβόλησε άλλες δύο φορές το στόχο του, ενώ ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να τον χτυπά με τη λαβή του πιστολιού στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει η γεμιστήρα του όπλου του, ισχυρό στοιχείο στα χέρια των αστυνομικών του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για δολοφονία με προσωπικά κίνητρα.

Λίγο νωρίτερα, δράστης και θύμα κουβέντιαζαν στο τραπέζι της καφετέριας που ανήκει σε ζευγάρι γνωστών ηθοποιών. Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει τέσσερις κάλυκες, ενώ πάνω στο θύμα δεν βρήκαν προς το παρόν κάποιο στοιχείο ταυτότητας. Αναμένουν την νεκροψία0-νεκροτομή, αναζητούν οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες και περιμένουν τα αποτελέσματα των δειγματολογικών εργαστηρίων από την εξερεύνηση της γεμιστήρας που άφησε πίσω το ο δράστης.

Παράλληλα, επιχειρούν να διαπιστώσουν τα στοιχεία του θύματος προκειμένου να δουν αν έχει ποινικό παρελθόν για να κατευθύνουν τις έρευνες.