Θα είμαι στην πρώτη γραμμή!

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των επίσημων αποτελεσμάτων του Πρωτοδικείου Πατρών θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Ήταν μια τιμητική ψήφος στο πρόσωπο της πολιτικής ανανέωσης, της προσφοράς, της ανιδιοτέλειας, της ειλικρίνειας, του ανυπόκριτου λόγου και της αλήθειας.

Με όσες κι όσους δεν κατόρθωσα να συναντηθώ, στο εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να βρεθούμε και να συζητήσουμε με πολιτικό πολιτισμό και επιχειρήματα για τις προγραμματικές πολιτικές θέσεις της δημοκρατικής παράταξης.

Από Σεπτέμβρη θα προσπαθήσουμε, οι συνεργάτες μου κι εγώ, να λειτουργήσουμε ένα πρότυπο πολιτικό γραφείο. Επιδίωξη μας να είμαστε δίπλα στον πολίτη, σε κάθε πολίτη της Αχαΐας ανεξαρτήτως της πολιτικής του τοποθέτησης.

Μπήκα σε αυτή τη μάχη των εκλογών και της κεντρικής πολιτικής σκηνής για να την φθάσω μέχρι τέλους. Και το τέλος για μένα είναι να ξαναγίνουν κυρίαρχες στο τόπο οι αξίες και οι αρχές της δημοκρατικής παράταξης. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαι στην πρώτη γραμμή!

Ανδρέας Τζουραμάνης
Υπ. Βουλευτής Αχαΐας- ΚΙΝ.ΑΛ