Απειλές Ρουβίκωνα μετά τις συλλήψεις για «παρεμβάσεις» σε τουριστικά μέρη

Με απειλές για «παρεμβάσεις» στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας, αντιμετώπισε ο Ρουβίκωνας τις συλλήψεις δύο μελών του, μετά την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ την Κυριακή.

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος της αναρχικής ομάδας που συνηθίζει να σχολιάζει με αναρτήσεις του στο facebook τα τεκταινόμενα, αυτή τη φορά λεει ξεκάθαρα πως σε περίπτωση που η κυβέρνηση κλιμακώσει την στάση της εναντίον τους, τότε και αυτοί είναι έτοιμοι να επιτεθούν σε τουριστικά μέρη, εν μέσω τουριστικής περιόδου.

«Σήμερα σουλατσάραμε επί ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρεοπαγίτου χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από κανέναν (Εγώ σήμερα προσπαθούσα να ηρεμήσω τον υπεύθυνο ασφάλειας του μουσείου της Ακρόπολης)», αναφέρει επίσης στην συγκεκριμένη ανάρτηση, επιχειρώντας να πείσει πως ο Ρουβίκωνας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και συνεχώς προετοιμάζεται για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Παραμύθια της Χαλιμάς είναι και τα γάντια, και τα τσαντάκια, και η αλλαγή ρούχων και τα πρόσωπα που φαίνονται ξεκάθαρα σε βίντεο. Η παρέμβαση του Ρουβίκωνα έγινε σε μια αυστηρά φυλασσόμενη περιοχή πλησίον της βουλής (χωρίς να συλληφθεί φυσικά κανείς) και οι προσαγωγές των συντρόφων μας έγιναν ώρα μετά στους Αμπελόκηπους κοντά στα σπίτια τους. Η μέθοδος που ακολουθήθηκε, η γνωστή και δοκιμασμένη επί ΣΥΡΙΖΑ. Άτομο της κρατικής ασφάλειας “αναγνώρισε” από βίντεο γνωστά μέλη της ομάδας μας με βάση σωματότυπο, γλώσσα του σώματος και τον λοβό του αυτιού. Τακτική που χρησιμοποιεί κατά κόρον η ασφάλεια απέναντι μας τα τελευταία χρόνια και με μαθηματική ακρίβεια καταρρέει στα δικαστήρια. Ουσιαστικά η ΝΔ χρησιμοποιεί τις μεθόδους του ΣΥΡΙΖΑ που είδαμε ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ να κάνουμε δράσεις.
Εν συντομία: Αν η δεξιά κλιμακώσει την καταστολή απέναντι μας με συγκεκριμένες κινήσεις θα πράξουμε και εμείς ανάλογα. Αν το επόμενο διάστημα κινηθούν με “μηδενικές ανοχές” θα λάβουν χώρα δεκάδες παρεμβάσεις της ομάδας στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας. Παρεμβάσεις που έχουν ετοιμαστεί ήδη. Σήμερα σουλατσάραμε επί ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρεοπαγίτου χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από κανέναν (Εγώ σήμερα προσπαθούσα να ηρεμήσω τον υπεύθυνο ασφάλειας του μουσείου της Ακρόπολης).
Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις δεκάδων ατόμων σε όλα τα τουριστικά μέρη και τους νεόφερτους μαυροντυμένους κομάντο με τα αυτόματα και τα βανάκια να κυνηγάνε διαδηλωτές μπροστά στα έντρομα μάτια γερμανών τουριστών.
ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ

Γιώργος Καλαϊτζίδης»

Παραμύθια της Χαλιμάς είναι και τα γάντια, και τα τσαντάκια, και η αλλαγή ρούχων και τα πρόσωπα που φαίνονται ξεκάθαρα…

Δημοσιεύτηκε από Ioanna MexriEkei στις Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019