(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Αναστάτωση από ανατίναξη ΑΤΜ – Χτύπησαν ξημερώματα στα Βραχναίικα – Έρευνες της Αστυνομίας

Έκρηξη σημειώθηκε στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στο «Σταυροπούλειο» Πνευματικό Κέντρο στα Βραχναίϊκα.

Το περιστατικό έγινε, σύμφωνα, με μαρτυρίες  περιοίκων στις 4 τα ξημερώματα.

Οι δράστες, άγνωστοι πόσοι, τράπηκαν σε φυγή.

Η περιοχή πάντως αναστατώθηκε.

Ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και όλοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Στην κυριολεξία από την έκρηξη διαλύθηκε όλο το μηχάνημα. Εσπασε η κεντρική πόρτα του Κέντρου αλλά και τζάμια! Μέχρι και στην παραλία ακούστηκε η έκρηξη και πελάτες καταστημάτων φανερά θορυβημένοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Επί τόπου έφθασε η Αστυνομία με 2 περιπολικά και άνδρες της ασφάλειας. Εκαναν έλεγχο και συνεχίζουν τις έρευνες. Την Πέμπτη το ΑΤΜ είχε γεμίσει με χρήματα.

Περιέργως όμως οι δράστες δεν πήραν ούτε ένα ευρώ.

Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκε και το μέγεθος της καταστροφής. Από την ισχυρή έκρηξη δεν είχε μείνει τίποτα από το μηχάνημα. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛ.ΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για έκρηξη, απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα προκάλεσαν έκρηξη σε Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή (Α.Τ.Μ.) που βρίσκεται στα Βραχναίκα. Μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκε αφαίρεση χρηματικού ποσού.