Γεύμα στο Hilton για Βαξεβάνη, Αντώναρο και Σπηλιωτόπουλο

Είδαν κι απόειδαν οι πικραμένοι από το αποτέλεσμα των πρόσφατων βουλευτικών εκλογών και είπαν να φάνε παρέα για να «πνίξουν» τον καημό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, στο ξενοδοχείο Hilton γευμάτιζαν μαζί ο εκδότης της φιλοΣΥΡΙΖΑϊκής εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης, με τον Ευάγγελο Αντώναρο (δεν έχει κάποια άλλη ιδιότητα εκτός από το ονοματεπώνυμό του) και τον Αριστόβουλο (Άρη) Σπηλιωτόπουλο.

Ο μεν πρώτος προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και να οργανώσει την αντιπολίτευση μέσα από την εφημερίδα του, ο δεύτερος δεν έχει κάποιο ρόλο και απλά κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Twitter, οι οποίες μάλιστα δεν είναι και δημοφιλείς εκτός αν πρόκειται για τρολάρισμα στον ίδιο και ο τρίτος ο οποίος είχε δηλώσει πρόθυμος για το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ «για τη συγκρότηση ευρέως προοδευτικού μετώπου απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς» με την ακροδεξιά να μένει εκτός Βουλής και τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει.

Διορατικοί και οι τρεις, εικάζεται ότι αποφάσισαν να ανταλλάξουν απόψεις ο πρώτος για τις δημοσκοπήσεις της εφημερίδας του που έπεσαν εντελώς έξω, ο δεύτερος επίσης για τις δημοσκοπήσεις, τις μυστικές, που μάλλον ήταν φανταστικές, και έπεσαν επίσης έξω και ο τρίτος για τις πολιτικές επιλογές που έκανε και ήταν η μία χειρότερη από την άλλη.

Αντώναρος και Σπηλιωτόπουλος μάλιστα έχουν τακτική επικοινωνία για να ανταλλάσσουν απόψεις και προβλέψεις με τα αποτελέσματα να είναι γνωστά.