Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «Λέλος»

Φτωχότερη είναι από χθες η αθλητική «οικογένεια» της Πάτρας, καθώς έφυγε από την ζωή ο Λευτέρης Βλαχόπουλος, ο περίφημος «Λέλος» της ΕΑΠ.
Ηταν η κολώνα μέσα στο καλάθι για την ομάδα μπάσκετ των «μελανόλευκων» κατά τη 10ετία του ΄50, με τον Ιστορικό Σύλλογο να οφείλει πολλά για την πορεία του εκείνα τα χρόνια στον «καπετάν Λευτέρη», όπως ήταν το δεύτερο παρατσούκλι του μετά από εκείνο του «Λέλου».
Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο εκλιπών ήταν βασικό μέλος και της Μικτής Πατρών, εκπροσωπώντας την περιοχή μας και σε Πανελλήνιους αγώνες. Αφησε την τελευταία του πνοή χθες τα ξημερώματα, σε ηλικία 86 ετών, με τη νεκρώσιμο ακολουθία να ψάλλεται σήμερα στις 11π.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Χριστοφόρου στο Ρίον και την ταφή να ακολουθεί στο νεκροταφείο του Ρίου, παρουσία συγγενών, φίλων και παλαιών συμπαικτών του θανόντα, καθώς επίσης και σύσσωμης της διοίκησης της ΕΑΠ.
Ο Λευτέρης Βλαχόπουλος, ο οποίος ήταν συνταξιούχος πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και παρακολουθούσε παλιότερα τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας, αφήνει πίσω του την σύζυγό του Χρυσούλα, αλλά και μια μεγάλη και βαριά κληρονομιά για την ΕΑΠ, με την σημερινή γενιά παραγόντων, προπονητών και παικτών του Συλλόγου να καλείται να αφουγκραστεί τα μηνύματα που έρχονται από το παρελθόν, από εκείνα τα «πέτρινα», αλλά και εξίσου όμορφα χρόνια.