ΠΑΤΡΑ: Συγκέντρωση της «Νέας Πάτρας» του Ν.Νικολόπουλου – Η παράταξη επαναδραστηριοποιείται μετεκλογικά

Η αναστολή της δημοτικής δράσης της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» λόγω των βουλευτικών εκλογών, έληξε και από αύριο ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης επαναδραστηριοποιούνται, με απώτερο στόχο να είναι δομημένη σωστά για να μπορεί να διεκπεραιώνει από την 1η Σεπτεμβρίου τα καθήκοντα της ήσσονος αντιπολίτευσης.
Ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», Νίκος Νικολόπουλος έχει καλέσει τους δημοτικούς και υποψηφίους συμβούλους, τα στελέχη, τους εθελοντές και τα μέλη της σε συγκέντρωση, που θα γίνει αύριο στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Patras palace». Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν το οργανόγραμμα της λειτουργίας της «Νέας Πάτρας» και να οριοθετηθούν οι πρώτοι στόχοι της, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Παράλληλα, θα προσδιορισθεί ο τρόπος της παρέμβασης της «Νέας Πάτρας» για να μην έχει άδοξη τύχη η ίδρυση Νομικής Σχολής, με ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών, ενώ ταυτόχρονα θα διατρανωθεί η βούληση της παράταξης για εθελοντική συνεισφορά στην οργάνωση και διεξαγωγή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος στην ομιλία του πρόκειται να αποσυνδέσει και να καταστήσει σαφές, για άλλη μια φορά, ότι ουδεμία σχέση έχει ο ανεξάρτητος και ακομμάτιστος χαρακτήρας της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», με τις προσωπικές πολιτικές επιλογές του.

advertisement