ΠΑΤΡΑ: Και νέα άμεση δράση Λιμενικών…προς Ιταλία – «Τσίμπησαν» διακινητή αλλοδαπών και βρήκαν κρυμμένο «ταξιδιώτη» σε πορτ-παγκαζ!

ΝΕΟΤΕΡΑ

Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού προέβη, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 18 και 43 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του 18χρονου, ο οποίος τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, καθώς και της 43χρονης αλλοδαπής συνεργού του.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 23χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος που επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε με τη συνέργεια της ανωτέρω 43χρονης ως συνεπιβάτες δύο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ως άνω όχημα και τα ανωτέρω έγγραφα.

**Στη σύλληψη ενός 46χρονου ημεδαπού και ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών στην πύλη εισόδου οχημάτων, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος ημεδαπός μετέφερε επιμελώς κρυμμένο στο πορτ-παγκαζ του οχήματός του τον 32χρονο αλλοδαπό, χωρίς να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο