ΠΑΤΡΑ: «Βροχή» νέων συλλήψεων στο λιμάνι – Πάει το πλαστό κι έρχεται, από αλλοδαπούς!

ΝΕΟΤΕΡΑ

Στη σύλληψη τριών (03) συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς επίσης και ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, 39 και 26 ετών προέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, εντοπίστηκε ο ανωτέρω 39χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, να μεταφέρει ως συνοδηγό έναν 26χρονο αλλοδαπό, για λογαριασμό του οποίου επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα και τα ανωτέρω έγγραφα.

ΕΞΑΛΛΟΥ…

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 32 και 30 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι η 30χρονη κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό δικό της και για τα δύο (02) ανήλικα τέκνα της , ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, με την άμεση συνέργεια του 32χρονου, ο οποίος τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ…

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, η μία αλλοδαπή κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με την άμεση συνέργεια έτερου αλλοδαπού με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Επίσης,στη σύλληψη δύο αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό,κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.