Νέος Πρόεδρος της HELLASTRON ο κ. Σταύρος Σταυρής

GEFYRA PORTRAITS, GEFYRA, 10JULY2019

Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αυτοκινητοδρόμων και Υποδομών με Διόδια, της HELLASTRON, αναλαμβάνει ο κ. Σταύρος Σταυρής, διαδεχόμενος τον κ. Β. Χαλκιά.

Απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Αθηνών, ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Strathclyde University της Γλασκώβης. Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του International Internal Audit Institute.

Μετά από πολυετή σταδιοδρομία ως στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ο κ. Σταυρής εντάχθηκε στο δυναμικό της «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» το 2005 και είναι σήμερα Εκτελεστικός Πρόεδρος των εταιρειών «Ολυμπία Οδός Λειτουργία ΑΕ» και «Γέφυρα Λειτουργία ΑΕ», μέλος του ΔΣ της εταιρείας «ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ» στην οποία κατέχει την θέση του Οικονομικού και Διοικητικού διευθυντή. Είναι επίσης υπεύθυνος για την οικονομική επίβλεψη όλων των παραχωρήσεων στις οποίες συμμετέχει η Vinci Concessions SAS στην Ελλάδα καθώς και της Vinci Concessions Hellas, θυγατρικής εταιρείας της γαλλικής. Στο ΔΣ της HELLASTRON συμμετέχει από την ίδρυση του φορέα και από το 2015 είχε ήδη εκλεγεί και διατελούσε πρώτος Αντιπρόεδρος της HELLASTRON. Επίσης, είναι μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.), ως εκπρόσωπος της HELLASTRON.