(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Πέφτει, απόψε, η αυλαία για τις «Ημέρες Θεατρικών Συναντήσεων», στο Αίγιο

Οι «Ημέρες Θεατρικών Συναντήσεων», αποτελούν πια έναν από τους πιο αγαπημένους και πολυαναμενόμενους θεσμούς στην περιοχή, αναδεικνύοντας το αστείρευτο ταλέντο και το μεράκι των ανθρώπων που στελεχώνουν τις θεατρικές ομάδες της Αιγιάλειας και προσφέρουν ψυχαγωγία στο κοινό προσφέροντας σημαντικά στην πολιτιστική δυναμική της περιοχής.

Φέτος, συμπληρώνονται πέντε χρόνια για τις «θεατρικές συναντήσεις», που τελούν υπό την αιγίδα της Δ.Η.Κ.ΕΠ.Α., ενώ η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει τη συμμετοχή οχτώ θεατρικών ομάδων με εννέα θεατρικές παραστάσεις,  που θα φιλοξενηθούν στο Υπαίθριο Θέατρο «Γεώργιο Παππάς», με ελεύθερη είσοδο.

Όλες οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στις 21:00.

 

 

Παρασκευή 12 Ιουλίου – Θεατρική Έκφραση Αιγίου «Θ.Ε.Α.». το έργο «Τα Γενέθλια της Ιφιγένεια», του Σπύρου Γεωργίου.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα:

 

 

Παρασκευή   12/07/2019, ώρα 21:00

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΙΓΙΟΥ «Θ.Ε.Α.»

«ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ», του Σπύρου Γεωργίου

Μια εξαμελής οικογένεια και η ιστορία της με αφορμή τα γενέθλια της Ιφιγένειας. Η Ιφιγένεια εγκαταλείπει τις πολυπόθητες σπουδές στο Παρίσι και εργάζεται πια σε έναν καταυλισμό προσφύγων στην Αθήνα.  Την ημέρα των γενεθλίων της οι άνθρωποί της, αυτοί που αγαπά, θα έρθουν πάλι κοντά μετά από πολύ καιρό……

 

Παίζουν: Υρώ Καραμανόγλου, Αγγέλικα Αλεξανδροπούλου, Γιώργος Σεφέρης, Νάσος Λιβάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαρία Αγιάννη, Θεόδωρος Μανεσιώτης, Μιχάλης Γεωργίου, Βιβή Κλώτσα, Πόπη Μανεσιώτη, Διονυσία Τζόβολου, Κάτια Φάκου.  Σκηνοθεσία: Βαρβάρα  Σεφέρη.