Ερωτευμένοι στο Παρίσι -Ταξίδι του μέλιτος για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο

Στην Πόλη του φωτός μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο και τα παιδιά τους, η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει τις διακοπές της στο Παρίσι, σε ένα ιδιότυπο μήνα του μέλιτος, στον οποίο όμως πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα παιδιά του ζευγαριού που τους ακολουθούν στην Πόλη του φωτός. Την Τετάρτη, η ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία από την Disneyland, ωστόσο το ταξίδι συνεχίζεται και οι νεόνυμφοι το απολαμβάνουν.

https://www.instagram.com/p/BzyJsZQClap/?utm_source=ig_embed

 

 

Στον Σηκουάνα με τον Λευτέρη Σουλτάτο η Βάσω Λασκαράκη
«Κάπου μαγικά» γράφει η Βάσω Λασκαράκη στην πιο πρόσφατη φωτογραφία της από το Παρίσι, σε ένα τοιχίο πλάι στα νερά του Σηκουάνα, όπου ποζάρει προφανώς για τον αγαπημένο της, τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

 

Η Βάσω Λασκαράκη που είναι πολύ πιο δραστήρια από τον σύζυγό της στο Instagram, φρόντισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της ακόμη περισσότερες στιγμές. Οπως η φωτογραφία της κόρης της σε ένα καταπράσινο τοπίο, πιθανότατα στην Disneyland.

https://www.instagram.com/p/BzsTnW3Cimo/?utm_source=ig_embed

Ο κινηματογραφικός σεφ που θυμίζει στη Λασκαράκη τον Λευτέρη Σουλτάτο
Βέβαια, η Βάσω Λασκαράκη δεν σταμάτησε να αναρτά φωτογραφίες από την Disneyland, η οποία φαίνεται πως έκλεψε τις εντυπώσεις για την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους. Αρχικά, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μπροστά στην γάτα του Τσέσαϊρ και μας αποκάλυψε πως το παραμύθι «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» ήταν πάντοτε το αγαπημένο της.

https://www.instagram.com/p/Bzxcd6Ki13B/?utm_source=ig_embed

Κι ύστερα ακολούθησαν τα stories, στα οποία, η Βάσω Λασκαράκη επέλεγε ως πηγή έμπνευσής της, τον Λευτέρη Σουλτάτο. Αρχικά, ανάμεσα στα κινούμενα σχέδια της Disney ανακάλυψε σε ποιον μοιάζει ο αγαπημένος της. Φυσικά, η επιλογή της είχε να κάνει με φαγητό και… Παρίσι.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος ποζάρει για τη Βάσω Λασκαράκη στη Disneyland

Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται πως έγινε παιδί ξανά και ξετρελάθηκε από τον κόσμο της Disney στο Παρίσι. Ο σεφ από την άλλη, μάλλον κουράστηκε και αποφάσισε… να μεγαλώσει.

Δύο ακριβώς μήνες μετά το γάμο τους, τη Δευτέρα του Πάσχα, στην Κρήτη, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος έβαλαν τα καλά τους και υποδέχθηκαν σε μια παραλία της Νάξου τους φίλους τους για να γιορτάσουν το γάμο τους. Φυσικά ήταν όλοι εκεί και ανάμεσά τους οι φίλες της νύφης Βάσως Λασκαράκη που δεν πήγαν στο γάμο τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως η Αθηνά Οικονομάκου.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Παρίσι