ΠΑΤΡΑ: Θλίψη για το χαμό του 25χρονου Γιώργου Μιχαηλίδη – Αγαπητός σε εκκλησιαστικούς και ιατρικούς κύκλους

Θλίψη προκάλεσε σε εκκλησιαστικούς αλλά και ιατρικούς κύκλους της πόλης των Πατρών η ξαφνική απώλεια του 25χρονου Γιώργου Μιχαηλίδη. Ο νεαρός τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Ελος του Δήμου Ευρώτα στις 12:00 το μεσημέρι προχθές Τρίτη.
Ο νεαρός, μετά τις σπουδές του στην Πάτρα, έκανε το αγροτικό του στη Λακωνία και ανέμενε την ειδικότητα.
Στα χρόνια των φοιτητικών σπουδών του βρέθηκε μέσα στο Οικοτροφείο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών και εργάσθηκε για την εκκλησία ως κατηχητής και ομαδάρχης των Κατασκηνώσεων «Αγκυρα» στην Παναγοπουλα. Ηταν μέλος της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Πατρών καθώς και της θεατρικής ομάδας της Χριστιανικής Εστίας Πατρών. Οσοι τον γνώρισαν στην Πάτρα, όπου ήταν πάντα κοντά στην εκκλησία, μιλούν για έναν εξαίρετο χαρακτήρα και πολύ καλό νέο επιστήμονα.
Ηταν χαμηλών τόνων, ευγενής στους τρόπους, πάντα δοτικός και ευχάριστος.
«Ξεχώριζε το φωτεινό χαμογελαστό του πρόσωπο, γιατί είχε καθαρότητα καρδιάς, δυνατή πίστη και μυστηριακή ζωή. Εκτός της επιστήμης του, είχε πνευματικές αναζητήσεις. Για την ξαφνική του μετάβαση από την παρούσα ζωή στην αιώνια ζωή, ας μην ψάξουμε για απαντήσεις λογικές του παρόντος καιρού. Σε συζήτηση μετά την ορκωμοσία του στο Πανεπιστήμιο, αποχαιρετώντας με στο γραφείο της Εστίας, όταν εγώ του έλεγα για την λαμπρή ιατρική του πορεία που ξανοιγόταν μπροστά του, αυτός μου είπε ”θέλω την αγιότητα, επιθυμώ τον παράδεισο”. Αιωνία σου η μνήμη» αναφέρει ο Αναστάσιος Κωστόπουλος στον αποχαιρετισμό του από το ιστολόγιό του «Αναστάσιος».
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου και ώρα 17.30 στον Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Ανω Γλυφάδας.