Έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τις πρώτες επαφές του σε Υπουργεία, όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία να ευχηθεί στους νέους Υπουργούς και επί σειρά ετών φίλους και συναδέλφους, αλλά και να θέσει υπόψη τους κάποιες προτεραιότητες για την Αχαΐα, είχε την Τετάρτη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Φωτήλας επισκέφθηκε το υπουργείο Υγείας όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό, κ. Βασίλη Κικίλια και τον Υφυπουργό, κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, τονίζοντας πως θα είναι στη διάθεσή τους για ό,τι χρειαστούν, δεδομένης και της εμπειρίας που έχει αποκομίσει ως αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια των περιοδειών του σε όλη τη χώρα.
Επίσης, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εργασίας όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό, κ. Γιάννη Βρούτση και την Υφυπουργό αρμόδια για Θέματα Πρόνοιας, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, όπου σημειώθηκε η ανάγκη στήριξης του κόσμου της εργασίας και ανασυγκρότησης του κοινωνικού κράτους.
Τέλος, ο κ. Φωτήλας επισκέφθηκε το Υπουργείο Τουρισμού. Εκεί, αφού συνεχάρη τον Υπουργό, κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό, κ. Μάνο Κόνσολα, μεταξύ άλλων έθεσε και το ζήτημα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, δίνοντας έμφαση στον τομέα του προσκυνηματικού τουρισμού, από τον οποίο, τόσο η Πάτρα, όσο και το Αίγιο, αλλά και τα Καλάβρυτα, μπορούν να προσδοκούν πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη.
Τις επόμενες μέρες ο κ. Φωτήλας θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στα Υπουργεία, ολοκληρώνοντας έναν πρώτο κύκλο επαφών με τα κυβερνητικά στελέχη, με στόχο να αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ της τοπικής κοινωνίας (και των αναγκών της) και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.