(Βίντεο)-Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τη σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, της οποίας ηγείται και θα προβληθεί σύντομα στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός σταρ ανέφερε πως η σειρά θα αφορά την ζωή ανθρώπων που έχουν χώρο με την τέχνη, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Έχουμε πάντως γυρίσει δύο επεισόδια. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΪ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια», είπε ο γνωστός τραγουδιστής που ψηφίστηκε ως ο δημοφιλέστερος celebrity ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, μετά από δημοσκόπηση της Κάπα Research.

Εκτός των άλλων, ο Ρουβάς μίλησε και για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς, τονίζοντας πως: «Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει».