Πρέβεζα: Η Αiza ξετρύπωσε κοκαΐνη MDMA και χασίς στα σπίτια δυο νεαρών

Το σπίτι της χρησιμοποιούσε για να υποδέχεται την “πελατεία” της μια νεαρή Ελληνίδα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών σε χρήστες από την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας. Το πολλών ειδών παράνομο εμπόρευμά της εντόπισε η εκπαιδευμένη στην ανίχνευση ναρκωτικών σκυλίτσα Αiza.

Η τετράποδη αστυνομικίνα της Δίωξης Ναρκωτικών ξετρύπωσε στο σπίτι της 26χρονης κοπέλας δύο βάζα και μια συσκευασία που περιείχαν συνολικά 771 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα “φιξάκια” με κοκαΐνη συνολικού βάρους 3,6 γραμμαρίων, δύο τρίφτες με υπολείμματα χασίς, ένα πλαστικό κουτί με μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης MDMA, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα πλαστικό καλαμάκι με μικροποσότητα κοκαΐνης. Η 26χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας που της άσκησε δίωξη για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και 280 ευρώ ως προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητά της.

Η Αiza έκανε και δεύτερη επιτυχία μέσα σε λίγες ώρες, καθώς ερεύνησε και το σπίτι ενός 24χρονου Έλληνα στην Πρέβεζα και ανακάλυψε την παράνομη πραμάτεια του που ήταν κρυμμένη σε διάφορα σημεία. Συγκεκριμένα, εντόπισε τρεις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτα” συνολικού βάρους 259,2 γραμμαρίων, δύο βάζα και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 529,8 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς και τρία τσιγαριλίκια.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του και ένα πυροβόλο όπλο άγνωστης μάρκας και διαμετρήματος με ενσωματωμένο γεμιστήρα, το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.