«Ο λαός δεν ξεχνάει. Και θα τιμωρήσει στην κάλπη αυτούς που μας οδήγησαν στην κρίση…».

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Κυριακόπουλος, αναφέρθηκε στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου συνομιλώντας με πολίτες.

Υποστήριξε ότι ο λαός πρέπει και μπορεί να κάνει την μεγαλύτερη εκλογική ανατροπή στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, καθώς διαθέτει μνήμη και κρίση. Επεσήμανε ότι θα είναι μια νίκη για την Ελλάδα και όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. «Μια νίκη για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας, των μικρομεσαίων, των συνταξιούχων και των μη προνομιούχων που δεν θέλουν να επιστρέψουν στην αβεβαιότητα και την οπισθοδρόμηση του κ. Μητσοτάκη» επεσήμανε ο Γ. Κυριακόπουλος και επέκρινε αυτούς που έχουν βαρύτατες ευθύνες για την οικονομική και ηθική κατάπτωση της ελληνικής κοινωνίας, μέσω της διαπλοκής, της διαφθοράς και του ρουσφετιού.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας σχολίασε στις επαφές του με πολίτες ότι είναι οι ίδιοι που έκαναν το λαό να χάσει την ελπίδα του για πολλά χρόνια και θέλουν τώρα να επανέλθουν για να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο που άφησαν στη μέση…

Πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε διέξοδο στα οικονομικά προβλήματα, οδήγησε την Ελλάδα εκτός των μνημονίων, προστάτεψε τους αδύναμους σε περίοδο κρίσης, ενέπνευσε ασφάλεια στους απόμαχους της ζωής ότι θα πάρουν τη σύνταξή τους στο τέλος κάθε μήνα, έφερε στο προσκήνιο αξίες όπως είναι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη και κατάφερε να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη προσφυγική κρίση μετά  τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Για αυτό και πρέπει να συνεχίσει το έργο του!