ΠΑΤΡΑ: Κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας για τη Ν.Δ – Σύσκεψη για οργανωτικές λεπτομέρειες

Περισσότερα από 250 άτομα που στελεχώνουν τις γραμματείες της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχαν στη γενική σύσκεψη της ΝοΔΕ Αχαΐας στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Γεροκωστοπούλου.
Στη συνάντηση που έγινε σε ενθουσιώδες κλίμα, μίλησαν ο πρόεδρος της ΝοΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης και ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου, Κώστας Ρηγόπουλος, συντονίζοντας και διευθετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας.
Από χθες, κλιμάκια στελεχών περιοδεύουν σε συνοικίες της Πάτρας διανέμοντας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και φυλλάδια για την αυριανή μεγάλη εκδήλωση στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, η οποία θα περιλαμβάνει ομιλία της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη και χαιρετισμό των υποψήφιων βουλευτών Αχαΐας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, εκτός από την ευρωβουλευτή και τους υποψηφίους βουλευτές, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και ο πρόεδρος της ΝοΔΕ, Α. Μαζαράκης.
Η προσπάθεια της ΝΔ στην Αχαΐα είναι να αναδειχθεί πρώτο κόμμα στον νομό και σε πανελλαδικό επίπεδο να δοθεί ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής για να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.
Ο πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης. Σε χθεσινή του ανάρτηση έγραψε ότι, ψηφοδέλτιο συνδυασμού με περισσότερους από τρεις σταυρούς προτίμησης στις εκλογικές περιφέρειες, στις οποίες ο εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του και προς τρεις υποψηφίους είναι έγκυρο, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη κανένας σταυρός προτίμησης. Αν όμως περιέχει τέσσερις σταυρούς, από τους οποίους ο ένας έχει τεθεί δίπλα στο όνομα υποψηφίου που είναι ο επικεφαλής του κόμματος , λαμβάνονται υπόψη οι υπόλοιποι τρεις σταυροί προτίμησης που έχει τεθεί δίπλα στο όνομα άλλων υποψηφίων.