ΠΑΤΡΑ: Διαδραστική παράσταση με παιχνίδι – Σήμερα στον Κήπο του Πολύεδρου

Ο πειρατής Αγαθότυχος αναζητά το χαμένο θησαυρό στον Κήπο του Πολύεδρου – Μια διαδραστική παράσταση με παιχνίδι!
«μια φορά κι έναν καιρό… ο πειρατής Αγαθότυχος, έκανε μια ευχή…. και βρέθηκε στο δάσος των χρωματιστών βελανιδιών… εκεί τον περίμενε η θεά του δάσους Άρτεμις… Αυτός όμως είχε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του να καταφέρει να βρει τον κρυμμένο θησαυρό… τα πλάσματα του δάσους, Πραφυλλένια και Ιππολύτη, θα χρειαστούν τη βοήθεια των παιδιών… Θα τα καταφέρουν;;;; »
Μια θεατρική παράσταση με πολλές αστειες στιγμές θα εξελιχθεί σε παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού!!! Που;;;; Που αλλού στο κήπο του Πολύεδρο γράμματα τέχνες (Κανακάρη 147, Πάτρα)
Κλείστε θέση μικροί και μεγάλοι… Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στις 7:30 μ.μ.
Ένα υπέροχο κείμενο από τη σειρά το τσουκάλι με τα παραμύθια, της δημοσιογράφου Ελένης Βασιλοπούλου, με την Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents.
Ένας απίστευτος συνδυασμός θεατρικού δρωμένου με θεατρικό παιχνίδι και παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού! Τι κρύβει το σεντούκι που αναζητά ο πειρατής Αγαθότυχος;;; Σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη για όλα τα παιδιά!!!
Προσαρμοσμένο για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν πολύ μικρά παιδιά αλλά να μπορούν να παίξουν όλες οι ηλικίες μαζί μας. Ιδανικό από 3 και άνω. Θα το λατρέψουν τα παιδιά του δημοτικού!
Κάντε κράτηση στο ΠΟΛΥΕΔΡΟ, τηλέφωνο: 2610.277342
τιμή ανά άτομο 5 ευρώ.