Όλες και όλοι στις κάλπες για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Του Όλες και όλοι στις κάλπες για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής το πραγματικό δίλημμα στο οποίο καλούμαστε να απαντήσουμε είναι εάν επιθυμούμε μία ουσιαστική ανάπτυξη για όλους ή μία μιζέρια που αναδιανέμει τη φτώχεια με τη χορήγηση επιδομάτων, τα οποία είναι το προϊόν μιας εξοντωτικής φορολόγησης, που φτωχοποιεί περαιτέρω με τη σειρά της ευρέα κοινωνικά στρώματα, έχοντας στο μεταξύ ισοπεδώσει τη μεσαία τάξη. 

Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυώνται ότι θα αφήσουμε, επιτέλους, πίσω μας τον προαναφερόμενο φαύλο κύκλο και πως θα θέσουμε τις βάσεις για ένα σύγχρονο και λειτουργικό κράτος, για μια ισχυρή, παραγωγική, αυτοδύναμη Ελλάδα.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν στις ευρωεκλογές το πρώτο μήνυμα για την πολιτική μεταβολή που επιθυμούν να επέλθει στη χώρα.

Όμως, από μόνο του, αυτό δεν αρκεί. Εν όψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός που να βασίζεται στην εκ του ασφαλούς εκτίμηση ότι η νίκη της φιλελεύθερης και δικαιωμένης ιστορικά παράταξης μας είναι δεδομένη.    

Επιβάλλεται να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες και να δώσουμε μια ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία, ώστε με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εφαρμόσει το ρεαλιστικό και στοχευμένο πρόγραμμα της για την ανόρθωση της πατρίδας μας.

Επομένως, όλες και όλοι συμμετέχουμε την Κυριακή στην εκλογική διαδικασία και ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία! Να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, γιατί σ’ αυτήν την κρίσιμη εκλογική μάχη για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας, καμία και κανένας δεν περισσεύει!