Μ. Παρασκευόπουλος: «Ποια Παναχαϊκή;»

Με γραπτή του δήλωση, ο προπονητής-γυμναστής Μάκης Παρασκευόπουλος διαψεύδει ότι πρόκειται να συνεργαστεί με την ΠΑΕ Παναχαϊκή. Αναλυτικά:

«Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι αναφέρθηκε στα ΜΜΕ της περιοχής μας , ότι πρόκειται να συνεργαστώ είτε ως προπονητής, είτε με την παροχή των δικαιωμάτων του διπλώματος προπονητικής που διαθέτω, με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
Θα ήθελα να δηλώσω ότι για να συμφωνήσεις με κάποιον σε κάτι, βασική προϋπόθεση είναι να συζητήσεις με αυτόν. Από τη στιγμή που όχι μόνο δεν έχω συζητήσει άλλα ούτε καν γνωρίζω κάποιον διοικητικό παράγοντα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, θέλω να διαψεύσω όλα αυτά ως αναληθή.
Επίσης θέλω να τονίσω ότι οι επιστημονικές και επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν οποιουδήποτε είδους ενασχόληση με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
Ακόμα περισσότερο η ηθική μου και οι αξίες στις οποίες πιστεύω, δεν μου επιτρέπουν στο ελάχιστο να μπω στη διαδικασία εκποίησης του διπλώματος και των γνώσεων που με τόσο κόπο τόσα χρόνια έχω κατακτήσει.
Άλλωστε τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η λειτουργία πρωτοποριακού κέντρου μεγιστοποίησης της απόδοσης αθλητών, του οποίου θα έχω την ευθύνη λειτουργίας και τη διεύθυνση».