Η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με μια φωτογραφία

advertisement

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Μαντώ Γαστεράτου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Όταν ρωτήθηκε σχετικά απέφυγε να απαντήσει. Σήμερα όμως το ανακοίνωσε και με δηλώσεις αλλά και με ολόσωμη φωτογραφία στο Instagram.

«Πρώτα ο Θεός σε λίγους μήνες θα γίνω μαμά. Είμαι σ’ αυτή την ευχάριστη θέση. Είμαι στην αρχή ακόμα… Όλα καλά. Πήγα στον γιατρό για τις καθιερωμένες ετήσιες εξετάσεις και μου είπε ότι είμαι έγκυος. Είμαι σίγουρη ότι αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Δεν νομίζω να έχω αισθανθεί ποτέ τόσο μεγάλη χαρά στη ζωή μου… Δεν είχα διαισθανθεί κάτι εκείνη την περίοδο, αλλά ήθελα πολύ να γίνει… Στον σύζυγό μου το είπα κατευθείαν ότι γύρισα σπίτι, δεν του έκανα έκπληξη. Χαμογέλασε και με αγκάλιασε, ήταν πολύ ιδιαίτερη στιγμή… Πάντα έλεγα ότι ήθελα να κάνω αγόρια, αλλά όταν έρθει αυτή η στιγμή στη ζωή σου δεν σε νοιάζει. Λες να είναι γερό το μωράκι μου. Ό,τι είναι με χαρά να έρθει… Είμαι παραδοσιακή, το πρώτο παιδί θα πάρει το όνομα του πατέρα του συζύγου μου…», είπε στο Happy Day.

 

H ανάρτηση στο Instagram για την εγκυμοσύνη της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας! Βλέπω στα μηνύματα σας με πόση χαρά και αγάπη μου στέλνετε τις ευχές σας και κλαίω από χαρά και όχι δεν είναι από τις ορμόνες που έχουν αυξηθεί, είναι από την ευγνωμοσύνη που νιώθω για την αγάπη που μου δείχνετε! Κορίτσια μου γλυκά, αγάπες μου, ειδικά εσάς θέλω να σας πάρω όλες μια τεράστια αγκαλια, είστε μοναδικές να το ξέρετε! Πόσο τέλειο είναι να βλέπεις την κοιλίτσα σου στον καθρέπτη να μεγαλώνει και για πρώτη φορά να θες να γίνει τεράστια και φουσκωτη αντί να την ρουφάς και να παραπονιέσαι για τα δύο τρία κιλακια που μπορεί να έχεις πάρει! 👼🙏💎🍼♥️☀️🔆 #happy #blessed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) στις