(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Αποφοίτησαν 12 νέοι ηθοποιοί από τη Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ

Σε ένα συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η απονομή διπλωμάτων των 12 τελειόφοιτων σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους.
Σε αυτή την ιδιαίτερα χαρούμενη στιγμή για τους σπουδαστές της σχολής του ΔΗΠΕΘΕ παρευρέθηκαν και έδωσαν τα διπλώματα στους τελειόφοιτους, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Ανδρέας Τερζής, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Σταύρος Σ. Τσακίρης, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ Πέτρος Βάης, τα μέλη του ΔΣ, ο διευθυντής σπουδών Τσέζαρις Γκραουζίνις και οι καθηγητές της Δραματικής Σχολής.
Παρόντες στην ιδιαίτερη στιγμή των τελειόφοιτων ήταν οι γονείς, οι φίλοι και οι σπουδαστές του 1ου και 2ου έτους σπουδών.
Τις σπουδές τους ολοκλήρωσαν οι: Αντωνοπούλου Γεωργία, Βεκράκος Νικόλαος, Γεωργακοπούλου Ελένη, Κατσούδας Μιχάλης, Κουκιάς Αλέξανδρος, Λάτα Μαρία, Μαγκάφα Κωνσταντίνα, Μεσσήνη Ελένη, Μπέλοβα Κατερίνα, Νάτση Ελένη, Πασπαράκης Λευτέρης, Τσιμπούκη Ειρήνη.
Το κοινό μετά την απονομή των διπλωμάτων παρακολούθησε την παράσταση χορού με τίτλο «Silence | Σιωπή», σε χορογραφία του Εντγκεν Λάμε.