Την Κυριακή έρχεται μια έκπληξη

Στο πολιτικό του γραφείο στο Αίγιο πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας 1η Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής με την Ενωση Κεντρώων Γιάννης Λαϊνιώτης.
Ο Γιάννης Λαϊνιώτης, που σημειωτέον, είναι Αιγιώτης στην καταγωγή του είχε την ευκαιρία να συναντήσει μεγάλο αριθμό από φίλους και φίλες, πρόσωπα με τα οποία τον συνδέουν παλιοί προσωπικοί, φιλικοί και πολιτικοί δεσμοί. Στα γραφεία του στο Αίγιο, που βρίσκονται επί της οδού Κλεομένους Οικονόμου 4-6 στον τρίτο όροφο, σημειώθηκε χθες το αδιαχώρητο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι δεν ήταν μόνο οι παλιοί γνώριμοι που επισκέφτηκαν τον υποψήφιο βουλευτή αλλά και μια σειρά από νεώτερους σε ηλικία αλλά και από ανθρώπους που αισθάνθηκαν την ανάγκη να τον γνωρίσουν από κοντά για πρώτη φορά.
«Είμαι παραπάνω και από ικανοποιημένος» δήλωσε ο Γιάννης Λαϊνιώτης και συνέχισε: «Η ανταπόκριση που συναντάει η υποψηφιότητά μου κι εγώ προσωπικά έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αυτό το στοιχείο μου δίνει την βεβαιότητα ότι την Κυριακή που μας έρχεται μια έκπληξη θα βγει μέσα από τις κάλπες, μια έκπληξη που θα δικαιώσει τις καθαρές θέσεις, τους έντιμους αγώνες και το σεβασμό στους ανθρώπους που αναζητάνε ένα άλλο πρόσωπο της πολιτικής, Αυτό είναι το μήνυμα των τελευταίων ημερών στις οποίες θα υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή των προσπαθειών μου προκειμένου αυτό το μήνυμα να φτάσει παντού», κατέληξε ο Γιάννης Λαϊνιώτης.