Survivor 3: Το αστρονομικό ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα συνολικά από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι

Το Survivor 3 έφτασε προχθές στο τέλος του και νικήτρια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αναδείχθηκε μία γυναίκα. Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία στον τελικό «κοντραρίστηκε» με άλλη μία δυνατή παίκτρια, τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο, τον οποίο έχασε πέρσι από τον Ηλία Γκότση, η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Τη βραδιά του τελικού, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε την ανακοίνωση: «Ήρθε λοιπόν η ώρα για να τελειώσουμε αυτόν τον κύκλο, το φετινό αυτό Survivor και να μάθουμε πια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει τον φετινό αυτόν τίτλο της Survivor της χρόνιας! Η νικήτρια λοιπόν του φετινού Survivor, η παίκτρια που θα κερδίσει αυτόν το μεγάλο τίτλο, η παίκτρια που θα κερδίσει 100.000 ευρώ, η φετινή Survivor, είναι η Κατερίνα Δαλάκα».

Το ποσό που έπαιρνε η Κατερίνα Δαλάκα για την παραμονή της στο Survivor 3
Υπενθυμίζεται σε αυτό το σημείο, ότι η Κατερίνα Δαλάκα μπήκε φέτος στο Survivor 3, αφού είχε ξεκινήσει το παιχνίδι, για να τονώσει τα νούμερα της τηλεθέασης, μιας και δεν ήταν τα αναμενόμενα. Η άφιξη της στον Άγιο Δομίνικο εξέπληξε τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα. Η γνωστή αθλήτρια, πήγε φυσικά με το αζημίωτο.

Είναι γνωστό, ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι πληρώνονται για τη συμμετοχή τους στο Survivor. Το ποσό όμως που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο, ξεπερνά κατά πολύ αυτό που πήραν οι υπόλοιποι. Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbomb, η Κατερίνα Δαλάκα είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 12.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, η πρωταθλήτρια στίβου που έμεινε 19 ολόκληρες εβδομάδες στο Survivor 3 κέρδισε 228.000 ευρώ. Αν προστεθούν και τα 100.000 ευρώ που πήρε για τη νίκη της στο Survivor 3, τότε το σύνολο φτάνει τις 328.000 ευρώ, ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα ενός ριάλιτι.