ΠΑΤΡΑ: Στα «μαλακά» ο νεαρός που μαχαίρωσε την πρώην του – Η υπόθεση με θύμα 19χρονη φοιτήτρια

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε χθες ο 27χρονος από την Πάτρα ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής τραυμάτισε νεαρή φοιτήτρια μέσα στο σπίτι της, πάνω σε καβγά που είχε μαζί της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της Ασφάλειας Πατρών, ο νεαρός βρέθηκε έξω από την κατοικία της 19χρονής νεαρής λίγο μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου.
Με τη νεαρή φαίνεται ότι διατηρούσε σχέση κατά το παρελθόν, αυτή όμως αρνήθηκε να του ανοίξει την πόρτα.
Τελικά ο νεαρός την παραβίασε και εισήλθε στην κατοικία. Πάλι με βάση το κατηγορητήριο, το πρώην ζεύγος διαπληκτίστηκε για αρκετή ώρα. Ή και ώρες. Τελικά, τα ξημερώματα η νεαρή βρέθηκε μαχαιρωμένη και αιμόφυρτη να μεταφέρεται από τον ίδιο και φιλικό του πρόσωπο (την αδελφή του) στο νοσοκομείο. Οπου χειρουργήθηκε δύο φορές μετά τον τραυματισμό της με μαχαίρι.
Ο νεαρός αφού τη μετέφερε στα επείγοντα στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, αποχώρησε.
Αμέσως όμως ενεργοποιήθηκαν οι αρχές που τον εντόπισαν κοντά στη Γέφυρα του Ρίου. Μετά τη σύλληψή του κρατήθηκε από τις αρχές και χθες, με το φάκελο που περιείχε τα στοιχεία των ανακρίσεων και κατηγορίες για απόπειρα σοβαρού τραυματισμού και παράνομη οπλοχρησία. Μετά την απολογία του θα οδηγηθεί σε τακτική δικάσιμο. Το γεγονός ότι συνειδητοποίησε την πράξη του μετά τον καβγά με την πρώην φίλη του και δεν απομακρύνθηκε πολύ από το χώρο του νοσοκομείου, αφού την είχε παραδώσει για νοσηλεία, φαίνεται ότι λειτούργησε υπέρ του.