Ο άνθρωπος που διακόπτει κηδείες και διαβάζει αποκαλυπτικές επιστολές που του έδωσαν οι νεκροί (pics)

Εξομολογητής νεκρών. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την δουλειά που κάνει ένας Αυστραλός, καθώς χωρίς υπερβολή αναλαμβάνει να πει εκ μέρους των πελατών του αυτά που ήθελαν, αλλά δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν.

Τον Μπιλ Έντγκαρ λοιπόν μπορεί να τον προσλάβει κάποιος για να διαβάσει κάποια αποκαλυπτική επιστολή στην κηδεία του, να κάνει κάτι για λογαριασμό του αφού πεθάνει ή ακόμα και να αφαιρέσει αντικείμενα από το σπίτι του εκλιπόντος, τα οποία δεν θέλει να βρεθούν.

Όλα αυτά φυσικά έναντι κάποιων χιλιάδων δολαρίων, καθώς όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος στην συνέντευξή του στην Gold Coast Bulletin δεν είναι και εύκολη δουλειά.

Εκεί μνημόνευσε μία χαρακτηριστική περίπτωση, ενός 79χρονου άνδρα που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήξερες πως σε λίγες μέρες θα πέθανε. Του έδωσε έναν φάκελο και του ζήτησε να τον διαβάσει στην κηδεία του.

Αρχικά φοβόταν τις αντιδράσεις των ανθρώπων που εκείνη την ώρα θρηνούσαν, αλλά έπρεπε να κάνει την δουλειά του. Διέκοψε λοιπόν την κηδεία, ενώ μιλούσε ο καλύτερός του φίλος και είπε: «Ξέρω οτι προσπαθούσες να πηδήξεις την γυναίκα μου. Στην σύζυγό μου θα ήθελα να πω οτι την αγαπώ όσο τίποτε άλλο που δεν μπήκε στην διαδικασία να κάνει αυτά που ήθελε ο φίλος μου. Θα σε σκέφτομαι για πάντα».

Μετά διάβασε μία λίστα από ονόματα. «Μπορείτε να σηκωθείτε παρακαλώ; Να πάτε να γαμηθείτε. Δεν σας έχω δει εδώ και 30 χρόνια. Τι κάνετε εδώ;», ενώ όπως είπε οι μισοί από τους παρευρισκόμενους έφυγαν γρήγορα, φοβούμενοι το ενδεχόμενο να βρεθούν και εκείνοι στο στόχαστρο.

Μία άλλη χαρακτηριστική περίπτωση που αποκάλυψε, ήταν μίας ηλικιωμένης γυναίκας που τον είχε προσλάβει για να στέλνει ένα γράμμα κάθε μήνα στον άνδρα της και να του λέει πόσο πολύ τον αγαπούσε.

Μάλιστα, αυτό θα έπρεπε να έχει σταλεί από ένα μικρό χωριό, το οποίο το ζευγάρι αγαπούσε να επισκέπτεται.

Τον 12ο μήνα, το περιεχόμενο του γράμματος θα άλλαζε, καθώς η γυναίκα ήθελε να γραφτεί το εξής: «Μην με ξεχάσεις ποτέ, γιατί ούτε και εγώ πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ».

Όπως συμπλήρωσε αρκετές από τις εξομολογήσεις που καλείται να φέρει εις πέρας αφορούν διάφορες παρανομίες, όπως κλέψιμο χρημάτων, όμως αν κάτι είναι πολύ σοβαρό είναι αναγκασμένος να πάει στην αστυνομία.