Κάλεσαν τον Αντετοκούνμπο στην εφορευτική επιτροπή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πρέπει να είναι σε εκλογικό τμήμα του Ζωγράφου την Κυριακή – Τι λέει το έγγραφο

Κι όμως.Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να βρεθεί στα Σεπόλια και να παίξει με τους οπαδούς του, και τον κάλεσε η… υπηρεσία. Συγκεκριμένα, ο σταρ του NBA, καλύτερος μπασκετμπολίστας για φέτος, πήρε χαρτί για να βρεθεί ως αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Θα πρέπει να πάει στο 199ο εκλογικό τμήμα στου Ζωγράφου, στο νότιο τομέα της Αθήνας.

«Παρακαλούμε να βρίσκεστε στη θέση σας πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, ήτοι στις 06.00 ώρα της 7ης Ιουλίου», αναφέρει το σχετικό έγγραφο.

Μάλιστα, ως είθισται και ως το επιβάλλει ο νόμος αν δεν πάει απειλείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι δύο χρόνια καθώς και με στέρηση των αξιωμάτων του…»

Δεν ξέρουμε αν θα πάει ο Γιάννης που βρέθηκε στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί μερικές ημέρες και να τιμήσει τη χώρα που τον μεγάλωσε. Άλλωστε, τον Αύγουστο ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας για το Μουντομπάσκετ. Αλλά τουλάχιστον στέλνοντάς του το χαρτί για την εφορευτική επιτροπή κάποιοι επιτέλους τον θεωρούν Έλληνα.

Όμως, θα είχε ενδιαφέρον να βρεθεί αυτός που συνέταξε το έγγραφο – έκκληση. Τι θα έλεγε όταν συμπλήρωνε το όνομα του μεγάλου αυτού αθλητή που έχει γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας;