(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος τέλειωσε τη σεζόν με γλέντι

Ένα ατέλειωτο μουσικοχορευτικό τραπέζι στήθηκε στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών, την Παρασκευή, 28-6-2019, κλείνοντας με τον πιο ευχάριστο τρόπο η σεζόν για τα χορευτικά τμήματά του. Το εθιμοτυπικό κέρασμα του υπεύθυνου του χορευτικού τμήματος αλλά και Προέδρου, κ. Χάιδα Αλέξανδρου, δεν άργησε να εξελιχθεί σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, πειράγματα …. Πλούσια ήταν και τα φιλέματα των γυναικών του Συλλόγου που γέμισαν με κάθε λογής καλούδια – κυρίως πίτες- το ηπειρώτικο τραπέζι. Το παρόν έδωσε και το νεότευκτο τμήμα του Συλλόγου “Τα τραγούδια της παρέας” συνθέτοντας μία πολύ μεγάλη όμορφη παρέα.
Ο κ. Χάιδας Αλέξανδρος τόνισε πως “η χρονιά ήταν γεμάτη από μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Ως Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός όσων συμμετέχουν στα χορευτικά και μουσικά τμήματά μας. Η συστηματική και σοβαρή δουλειά που πραγματοποιείται στους κόλπους του συλλόγου μας γίνεται αποδεκτή και αγκαλιάζεται από κάθε ηλικία.
Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών ως πρεσβευτής του ηπειρώτικου λαϊκού πολιτισμού θεωρούμε ότι επιτυγχάνει με σταθερά βήματα τους στόχους που κάθε φορά θέτει, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην υπόθεση πολιτισμός. Ευχαριστώ πολύ δασκάλους και συντονιστές του χορευτικού και των τραγουδιών της παρέας, όπως επίσης όλες και όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι με αυταπάρνηση σκύβουν με ζήλο στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Καλώς αν ανταμώσουμε το Σεπτέμβρη”.