AXAΪΑ: Εκδημία κληρικού π. Γεώργιου Σαρδελιάνου σε χωριό των Καλαβρύτων

Σήμερα το πρωί εξεδήμησε προς Κύριον ο Αιδεσι-μολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σαρδελιάνος, εφημέριος Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κερπινής Καλα-βρύτων.
Ο μακαριστός π. Γεώργιος διεκρίνετο για την ιερο-πρέπεια, το ήθος, την εντιμότητα, την πνευματική προσφορά, το αγωνιστικό φρόνημα και την εργατικότητά του, απολαμβά-νοντας δικαίως της εκτιμήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητρο-πολίτου μας κ. Αμβροσίου.
Επρόκειτο για έναν ακούραστο, με ψυχικά χαρίσμα-τα και αποθέματα ιερέα, το όνομα του οποίου ήταν γνωστό σε όλη την περιφέρεια των Καλαβρύτων και της Αιγιαλείας, τόσο για την καλοσύνη του όσο και την ποιητική ρήση του λόγου του.
Ο πατήρ Γεώργιος Σαρδελιάνος χειροτονήθη-κε Διάκονος στις 17 Μαρτίου 1981 στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας και ένα χρόνο αργότερα Πρεσβύτερος, αναλαμβάνο-ντας εφημέριος του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κερπινής.
Απόψε, στις 9μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καλαβρύτων, θα τελεστεί Αγρυπνία με το σκήνωμά του, ενώ αύριο, Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 6μ.μ., θα τελεστεί η Εξόδιος Α-κολουθία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κερπινής, προ-εξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμ-βροσίου (το σκήνωμά του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 4μ.μ.).
Αιωνία η μνήμη αυτού!