ΑΧΑΪΑ: Περιοδεία του Γιώργου Παπανδρέου σε χωριά του κάμπου – Γόνιμη συζήτηση με φίλους

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής είχε συναντήσεις με πολίτες στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της μαρίνας της Πάτρας.

Το απόγευμα με κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής και επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου επισκέφθηκε τα Σαγαίκα, τον Λάππα, το Μετόχι και την Λακκόπετρα.

Στο Μετόχι μίλησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Γιώργος Παπανδρέου εκτενώς για την περιοχή και την ευρύτερη πολιτική κατάσταση. Έγινε παρουσίαση όλων των υποψηφίων που βρίσκονταν μαζί και εκτυλίχθηκε μια γόνιμη συζήτηση με τους φίλους παρευρισκομένους.

Το θέμα της άρδευσης απασχολεί έντονα αυτόν τον εύφορο κάμπο. Το κόστος επίσης στη γεωργία είναι υψηλό για τον παραγωγό και με κάθε τρόπο πρέπει να μειωθεί. Οι συγκοινωνίες να αναβαθμιστούν άμεσα με την πολυπόθητη ολοκλήρωση της Ολυμπίας οδού και βέβαια η συνεχής αξιοποίηση του αεροδρομίου του Αράξου είναι στα πρώτα αιτήματα των κατοίκων.

Μια αγροτική περιοχή με το υπέροχο σε ομορφιά δάσος της Στροφυλιάς και τις εκπληκτικές παραλίες πρέπει να ενισχυθεί σε τουριστικές υποδομές, ώστε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους φίλους της περιοχής και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία. Οι νέοι να μείνουν στον τόπο τους και να δουλέψουν με διάθεση και χαρά δίνοντας ζωντάνια και προοπτική.