ΑΧΑΪΑ: «Μπαράζ» συλλήψεων για κλοπές – Ιδιαίτερες περιπτώσεις σε Πάτρα και Ερύμανθο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι μετέβη σε εμπορικό κατάστημα που βρισκόταν σε λειτουργία και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε ενδύματα συνολικής αξίας -70- ευρώ.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 23χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης των Αλβανικών αρχών, για διακεκριμένη κλοπή που διέπραξε στην Αλβανία.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο.

ΣΤΟΝ ΕΡΥΜΑΝΘΟ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το βράδυ σε χωριό του Ερύμανθου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (φορώντας κουκούλα τύπου full face) μετέβη σε ποιμνιοστάσιο ημεδαπού και με την άσκηση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να του αφαιρέσει χρηματικό ποσό, αλλά όταν ο παθών αντιστάθηκε, ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

ΠΑΤΡΑ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 28χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεργώντας από κοινού με έναν άγνωστο συνεργό του, στις 27-06-2019, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένου ημεδαπού, με σκοπό την κλοπή, ωστόσο όταν έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα τράπηκαν σε φυγή.