Οι ευχές του εργατολόγου Δημήτρη Μπούρλου

Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον υποψήφιο Βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργο Κυριακόπουλο, ο γνωστός εργατολόγος Δημήτρης Μπούρλος, με επιστολή του, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ Γιώργο,

Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είσαι υποψήφιος στον τόπο σου. Η μέχρι σήμερα δημόσια παρουσία σου με κάνει να πιστεύω ότι θα είσαι ιδιαίτερα χρήσιμος στο Κοινοβούλιο. Έχω εδραία πεποίθηση, ότι ανεξάρτητα από τις προσωπικές πολιτικές επιλογές του καθενός μας, σημασία έχει αυτοί που τελικά θα εκλεγούν, να έχουν ήθος, ποιότητα, εντιμότητα, όραμα και συνέπεια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Δημήτρης Μπούρλος

Εκδήλωση Γ. Κυριακόπουλου

Φιλική συνάντηση διοργανώνεται από το Γ. Κυριακόπουλο, τη Δευτέρα 1/7, μετά τις 21:00, στο καφέ Crayon, στην παραλία Βραχνείκων. Ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δήλωσε με αφορμή την εκδήλωση: «Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου αισθάνομαι την ανάγκη να αντλήσω δύναμη από την παρουσία και τη στήριξη των πολιτών. Ήλθε η ώρα των κρίσιμων επιλογών. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!»