Μιχάλαρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Δεν γνωρίζω για τη δολοφονία Φύσσα

Δε γνωρίζει για τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα και έμαθε για την στυγερή ανθρωποκτονία και το δράστη της την επόμενη ημέρα.

Αυτό υποστήριξε σήμερα στην απολογία του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο κατηγορούμενος Αν. Μιχάλαρος. Ο ίδιος ανέφερε ότι ο συγκατηγορούμενος του σήμερα, Ι. Άγγος, ήταν εκείνος που του είπε την επόμενη ημέρα πως «ο Ρουπακιάς έσφαξε ένα παλικάρι». Ανέφερε δε πως το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του μουσικού, ο ίδιος βρίσκονταν σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος, εργάτης στην Ζώνη του Περάματος και μέλος της Χρυσής Αυγής από το 2012, ισχυρίστηκε ότι οι συνομιλίες που είχε την επίμαχη νύχτα με τον Ιωάννη Άγγο αφορούσαν αποκλειστικά το Σωματείο που ήθελαν να φτιάξουν στην Ζώνη.

Μάλιστα, όπως είπε, για το λόγο αυτό απευθύνθηκαν στον βουλευτή Ιωάννη Λαγό, ο οποίος τους υποσχέθηκε ότι θα τους βοηθήσει να φτιάξουν Σωματείο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Μιχάλαρου στον χώρο επικρατούσε το Συνδικάτο Μετάλλου που ελέγχονταν από το ΠΑΜΕ, το οποίο «με νταηλίκια έκανε συνεχώς απεργίες και μας κατέβαζαν από τα βαπόρια» και «είχαμε ανεργία».

Επερωτηθείς από την έδρα για τους μάρτυρες που τον αναγνωρίζουν ως έναν από εκείνους που πήγαν έξω από την καφετέρια «Κοράλλι», ο κατηγορούμενος απάντησε πως «είναι φίλοι συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ στην Ζώνη Περάματος.

Τέλος, σε απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις για τις φωτογραφίες όπου εμφανίζεται να μιλά με συγκατηγορούμενο του με ασυρμάτους, απάντησε ότι επρόκειτο «για δύο γουόκι τόκι από τα τζάμπο».