Τέλος εποχής για τη σχέση Προμηθέα-Γκίκα; Πάει στην ΑΕΚ;

Παίκτη της ΑΕΚ θεωρούν ήδη τα ΑΕΚτζίδικα πόρταλ τον Νίκο Γκίκα, αλλά επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει για την ώρα. Ο Προμηθέας είχε κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον αρχηγό του τα τελευταία χρόνια, οι πληροφορίες λένε πως ο Γκίκας είχε πολύ ανεβασμένες απαιτήσεις, κάπου εκεί μπήκε στη μέση η ΑΕΚ και φέρεται να απέσπασε το προφορικό οκ.
Αν τελικά επαληθευτεί η είδηση, σημαίνει πως ο Προμηθέας έχει άλλα σχέδια για τη θέση 1 και πως είχε φτάσει πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Είχε τέτοια σχέση ο Γκίκας με τους ανθρώπους του Προμηθέα, που αποκλείεται να έπαιξε ρόλο το οικονομικό. Αν τελικά φύγει, σημαίνει πως είχε ήδη αποφασιστεί. Αν ο Προμηθέας ήθελε, ή θέλει να κρατήσει τον Γκίκα, θα τον είχε κλείσει σε δύο λεπτά!

Για τον Γκίκα η Ένωση ενδιαφερόταν εδώ και αρκετό καιρό και αφού πήρε το «ΟΚ» από το νέο της τεχνικό προχώρησε την υπόθεση. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει δουλέψει μαζί του (στην Κηφισιά) και τον θεωρεί μια εξαιρετική και αξιόπιστη λύση. Προέρχεται άλλωστε από μια εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα του Προμηθέα.
Έρχεται ως δεύτερος πλέι μέικερ (πρώτος θα είναι ο Πάρις Λι).

πηγή: http://sport24patras.gr