ΠΑΤΡΑ: Το έργο GPP4Growth, σήμερα, στο Πανεπιστήμιο – «Εργαστήριο Κατανεμημένων Συστημάτων & Τηλεματικής»

Το Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα το «Εργαστήριο Κατανεμημένων Συστημάτων & Τηλεματικής» συμμετέχει στο έργο «Green Public Procurement for resource-efficient regional growth (GPP4Growth)» ως επικεφαλής εταίρος. Στο συγκεκριμένο έργο συμμετέχουν 9 εταίροι από 9 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία, Βέλγιο, Ισπανία, Λετονία, Βουλγαρία, Ιρλανδία, Μάλτα). Tο έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του Interreg Europe, ενώ συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Αναλυτικές πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε στην σελίδα https://www.interregeurope.eu/gpp4growth/
Μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και πρακτικών, κύριος στόχος του έργου είναι η βελτίωση και εφαρμογή πολιτικών που προωθούν την οικολογική καινοτομία και την πράσινη ανάπτυξη μέσω Πράσινων Δημοσίων Συμβάσεων (ΠΔΣ). Απώτερος στόχος του έργου είναι η αύξηση κατά 7% του αριθμού των επιχειρήσεων στις Περιφέρειες των εταίρων που ενσωματώνουν περιβαλλοντικά κριτήρια κατά την παραγωγή αγαθών ή/και κατά την παροχή προμηθειών, υπηρεσιών και έργων.
Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται η 5η συνάντηση ενδιαφερομένων μερών του έργου αυτή την Πέμπτη 27/06/2019 και ώρα 09:45 π.μ. στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην ατζέντα της ημερίδας, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ (https://drive.google.com/file/d/18XgzHF2iZvc9uO5Dv6Y5bp4lsdOjJh3I/view) μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τα θέματα που θα παρουσιαστούν.