ΠΑΤΡΑ: Η «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

“Με αφορμή την είσοδο της δίκης της Χρυσής Αυγής σε διαδικασία ολοκλήρωσης, η “Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Πάτρα” διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή, 30 Ιουνίου, προβολή ντοκιμαντέρ για τη νεοναζιστική οργάνωση στις 20:00, στην πλατεία Τριανταφύλλου (τέρμα Ερμού και 25ης Μαρτίου).
Μετά το πέρας της προβολής θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι με ζωντανή ορχήστρα.
Σε αυτό το πλαίσιο, απευθύνουμε κάλεσμα στους εργαζόμενους και τη νεολαία της για συμμετοχή στις εκδηλώσεις!

Η “Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Πάτρα” είναι μια κίνηση που παρεμβαίνει στο δήμο της Πάτρας. Απευθυνόμαστε στο δυναμικό το οποίο θέλει να παλέψει για μια άλλη οργάνωση των αγώνων σε δημοτικό επίπεδο, σε όλους εκείνους τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που δεν πιστεύουν πως στα πλαίσια του υπάρχοντος συστήματος, μια “καλύτερη αριστερή διαχείριση”, μπορεί να δώσει λύση. Με όπλο μας το ανασυγκροτημένο ταξικό και λαϊκό εργατικό κίνημα στις γειτονιές και συνολικά στο δήμο, να παλέψουμε κόντρα στην αντεργατική – αντιλαϊκή επίθεση που δεχόμαστε, με συνεχή μάχη και διαπάλη εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου και με στόχο την ανάπτυξη αυτού του κινήματος.
Για να ενισχυθεί το ρεύμα της αντικαπιταλιστικής – επαναστατικής αριστεράς, της πραγματικής ελπίδας για την ανάπτυξη νικηφόρων αγώνων, για την αντικαπιταλιστική επαναστατική ανατροπή και προοπτική.”

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην ΠΑΤΡΑ