(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Ο Κ.Πελετίδης στην αγορά του Αιγίου για το ΚΚΕ – «Για να υπάρχει απέναντι στην επόμενη Κυβέρνηση»

«Ισχυρό ΚΚΕ , ψηφίζω ΚΚΕ σημαίνει ότι στέλνω μήνυμα στο σύστημα ότι δεν μας έχει στο χέρι. Σημαίνει πως είμαστε καθαροί με την συνείδηση μας. Κι έτσι η ψυχή μας θα είναι δυνατή για να μπορούμε ν΄ αντιπαλεύουμε την επόμενη μέρα τις αντιλαϊκές πολιτικές που έχουν συμφωνήσει η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ που ψήφισαν και εφάρμοσαν τους εφαρμοστικούς νόμους των τριών μνημονίων».
Αυτό τόνισε ο Κώστας Πελετίδης Δήμαρχος Πατρέων και στέλεχος του ΚΚΕ κατά την προεκλογική περιοδεία του την Τρίτη 25/6 το απόγευμα στην κεντρική αγορά του Αιγίου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής, μαζί με την Αλέκα Ζαμπάτη, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στην Αχαΐα και άλλα μέλη και φίλους του Κόμματος.
«Πραγματική ψήφος διαμαρτυρίας είναι η ψήφος στο ΚΚΕ που θα είναι και την επόμενη μέρα των εκλογών μαζί σας για να στηρίξει και να οργανώσει τον αγώνα των μικροεπαγγελματιών και όχι σε κόμματα που μπορεί να μην υπάρχουν μετά από 3 ή 4 χρόνια» είπε και κάλεσε τους επαγγελματίες να συνταχθούν και να στηρίξουν το ΚΚΕ.
Στην περιοδεία του σε πολυκαταστήματα απευθύνθηκε ιδιαίτερα στις νέες εργαζόμενες γυναίκες τονίζοντας πως είναι η δύναμη στον τόπο τους κι αυτή μπορεί να εκφραστεί με την ψήφο στο ΚΚΕ, προκειμένου να αντιπαλέψουν την σημερινή κατάσταση που θέλει οι νέοι και οι νέες να ζουν χειρότερα από τους γονείς τους.
«Δώστε δύναμη στο ΚΚΕ , έστω κι αν δεν συμφωνείτε σε όλα μαζί του, για να συνεχίσει το δρόμο της διεκδίκησης μέσα κι έξω από τη Βουλή, για να υπάρχει απέναντι στην επόμενη Κυβέρνηση μια πραγματική δύναμη αντίστασης και οργάνωσης του αγώνα των εργαζομένων, της μικρομεσαίας αγροτιάς, των επαγγελματιών, της νεολαίας»